Zakelijk kleden hoeft niet saai te zijn

Peter Kaiser

Als zakenvrouw heb je het niet altijd even gemakkelijk. Wij vrouwen worden, nog steeds, minder snel serieus genomen en we moeten harder werken om ons te bewijzen tussen al die mannen. Een belangrijk punt is dan kleding. Je wilt er stylish uitzien, maar niet te saai en ook zeker niet te sexy. Maar hoe kom je dan bij een goede middenweg? Een mantelpakje lijkt het altijd goed te doen bij zakenvrouwen. Maar dat wil nog niet zeggen dat dat saai hoeft te zijn! Kies een paar goede schoenen van Peter Kaiser en zorg dat je een originele tas bij je hebt. Je kleding kan dan misschien wat saaier zijn, maar met de juiste accessoires zorg je toch voor een goed geheel.

Peter Kaiser heeft schoenen voor iedere vrouw

Iedere vrouw is anders en iedere vrouw heeft dus andere wensen. Je kunt er dus als gerenommeerd schoenenmerk niet mee weg komen als je maar één soort schoenen ontwerpt. Vrouwen willen wat te kiezen hebben. Peter Kaiser heeft dat feilloos in de gaten. Schoenen voor officiële gelegenheden, fijne schoentjes voor een avond dansen en alles wat daar tussen zit is in deze (web-)winkel verkrijgbaar. En natuurlijk bepaal je altijd nog zelf welke schoenen je op welk moment aantrekt.

Hoe zorg je, met je schoenen, voor een goede uitstraling?

Als jij een overleg in gaat waar voor jou veel van afhangt, kun je maar beter zorgen dat je stevig in je schoenen staat. Langere mensen stralen op de een of andere manier meer autoriteit uit. Kies dan voor goede pumps met een flinke hak. Natuurlijk zorg je er wel voor dat je heel goed op die schoenen kunt lopen. Al zwikkend de vergaderzaal binnen lopen zal echt een averechts effect hebben. Kies in het zakenleven niet voor schoenen zonder neus. Dichte pumps stralen meer “zakenvrouw” uit. Schoenen met open neuzen kan je weer aan als je achter je eigen bureau zit.

Kies je schoenen zorgvuldig

Wanneer je gaat voor de echt goede merken, zoals Peter Kaiser, is het bijna niet te doen om alle schoenen van het seizoen aan te schaffen. Kies daarom je schoenen zorgvuldig. Bepaal welk paar voor welke gelegenheid geschikt is. En natuurlijk ook welk paar het best past bij de outfits die je al hebt. Ga je voor echt zakelijke schoenen en heb je een eigen bedrijf(je)? Dan kan je de schoenen ook nog eens opgeven bij de belasting. Ze zijn dan een échte investering in jezelf en je eigen bedrijf. Zo belangrijk zijn goede schoenen!

About

No Comments

Leave a Comment