Jouw droom badkamer in de maak.

Misschien niet van kleins af aan, maar wel al van een vroege leeftijd weet jij precies het jij jouw droomhuis voor je wilt zien. Want iedereen kan hier wel over fantaseren en over nadenken, en je hebt in gedachten al je gehele huis ingericht. En dat is niet erg, dat is juist goed dat je dat doet. Want tegen de tijd dat je dus op jezelf gaat, is de kans groot dat jij al snel weet hoe je het gaat inrichten en hoe het eruit komt te zien. Alleen maar goed. Maar wat wil jij eigenlijk allemaal in jouw droomhuis hebben? Ik ga jou vertellen wat ik graag zie in mijn droomhuis.

De keuken

Ik hou van koken, dus dan is het logisch day ik een grote keuken wil. Een keuken met een kookeiland waar gasten, vrienden, familie of wie dan ook aan kunnen zitten en kan praten onder het genot van een goed glas wijn of een lekker koud glas bier. Dat is ideaal. En natuurlijk genoeg ruimte zodat ik los kan gaan met koken. Dat zou ik echt ideaal vinden.

De badkamer

De badkamer wordt echt een ontspannen plekje. Heerlijk om de dag te beginnen of de dag ook in af te sluiten. Een grote regendouche en een badkuip waar een avondje chillen compleet wordt gemaakt. En dan het liefst eigenlijk wel waar de toilet buiten de badkamer is, dat is gewoon handig en fijn. Vind ik zelf persoonlijk dan.

De woonkamer

Hier wil ik een ruimte maken waar ik ook helemaal tot rust kan komen. Een plek met een grote bank met heerlijke kussens en stoelen waar je in weg kan kruipen. Een plek waar je op je gemak series kan kijken of een film maar waar je ook met vrienden, familie of wie dan ook gezellig samen kan komen om een avond te borrelen. Dat lijkt mij ideaal.

En de slaapkamer

Ja die wordt natuurlijk de grootste chill plek van het gehele huis. Want hier wil ik helemaal tot rust komen. Je spendeert er misschien niet vele uren dat je wakker bent, maar het moet wel een plek zijn waar je goed tot rust kan komen. Want je wilt wel met een goed gevoel gaan slapen, maar ook uitgerust en met een goed gevoel wakkere worden.

Verder zou ik mijn huis in neutrale kleuren willen schilderen, zodat ik met mijn meubels en accessoires gemakkelijker los kan gaan en die de kleur in het huis gaan brengen. Wat zou jij graag terug willen zien?

About

No Comments

Leave a Comment