De speeltjes van KONG

Het wordt steeds een populairder ding: de sociale interactie tussen de mens en je huisdier. Dit is van groot belang en toch weten vele dit niet. Mensen en huisdieren blijven eigenlijk allebei hun hele leven spelen. In dit opzicht lijken we dan ook meer op elkaar dan we soms denken. We zullen altijd speels zijn. Net zoals wij groeien, plezier maken en ons daardoor ontwikkelen, doen huisdieren dit ook. We kunnen onszelf prima vermaken, maar een huisdier heeft hier soms toch de nodige hulp bij nodig. KONG biedt allerlei verschillende soorten speeltjes aan voor honden en daarom willen we het hier eens over hebben.

Wat is KONG

Het ontstaan van KONG is alweer een tijd terug. Het begon allemaal al in 1970 bij een Franse herder Fritz. Zijn baasje kreeg door zijn hond de inspiratie om KONG op te richten, want dit heeft Fritz natuurlijk niet gedaan. Fritz, de hond, vond het rubber van zijn baasje Joe wel interessant en begon hier dus mee te spelen. Hier is dan ook het assortiment van KONG bij begonnen. Het is een voerspeeltje gemaakt van het rubber uit de auto. Het speeltje is niet alleen erg stevig, maar ook nog eens onvoorspelbaar door het stuiteren. Hierdoor kan elke hond zich hier wel uren mee vermaken.

KONG Classic

Al zo’n 40 jaar is de classic het meest bekende en populaire hondenspeeltje in het assortiment. Het speeltje is roodkleurig en is gemaakt van rubber. Hierdoor stuitert ook de classic uren lekker rond. Het leuke voordeel aan de classic is dat je het speeltje kan vullen met voer, snacks of koekjes om het nog extra leuk te maken. Je kan de classic verkrijgen in verschillende maten. Zo heb je een volwassen fit en een puppy fit. De puppy fit is gemaakt van een wat zachter rubber waardoor het vriendelijker is voor je kleintje. Hierdoor kan je pup er ook van genieten op het moment dat hij zijn tandjes aan het wisselen is. Op deze manier kan je hond in verschillende levensfases genieten van dit speeltje!

KONG Extreme

Naast de classic is er ook nog een Extreme lijn gemaakt voor honden die hun speeltje snel kapotbijten. Deze speeltjes zijn zwart en ideaal voor de stevige kauwers. Zo voorkom je dat je constant nieuwe speeltjes moet aanschaffen en je dus ontzettend veel geld kwijt bent. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook beter voor het gebit van je hond. Het Extreme speeltje van KONG heeft namelijk een positief effect op het gebit en het tandvlees door de natuurlijke materialen.

About

No Comments

Leave a Comment