De Laminaat Expert heeft mooie aanbiedingen

De aanbiedingen van De Laminaat Expert zijn prachtig, net als het laminaat. Je kunt bij De Laminaat Expert al een vloer, inclusief alles, kopen vanaf € 29,95 per vierkante meter. Dat is een aanbieding die bijna niet te evenarenis. Je krijgt hiervoor een prachtige vloer uit de Quick Step Creo-lijn, deze wordt bij je thuis bezorgd en gelegd (inclusief ondervloer en plinten). Daar kun je zelf echt niet voor aan de gang. Je krijgt ook nog eens garantie op het legwerk (3 jaar!) en op de vloer zelf (20 jaar!). Zo weet je zeker dat je al voor een paar tientjes per vierkante meter de komende jaren niets aan je vloer hoeft te doen.

Kies voor laminaat van De Laminaat Expert

Dat is niet alleen qua budget zeer aantrekkelijk, ook wat betreft het laminaat zelf zit je goed bij De Laminaat Expert. Zij kunnen je, in de showroom in Zwijndrecht, maar ook online, voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Heb je online een mooi laminaat gezien? Vraag dan een gratis sample aan. Je krijgt dan een stukje laminaat thuisgestuurd en kunt dan pas echt goed bepalen of dit de juiste kleur is voor in jouw huis. Een offerte aanvragen doe je ook heel gemakkelijk online. En heb je vragen? Dan kun je online terecht, telefonisch, maar natuurlijk ook in de showroom in Zwijndrecht.

Waarom zou ik kiezen voor laminaat?

Laminaat is geschikt voor bijna alle binnenruimtes. Alleen de badkamer is een minder goed idee. Laminaat is slijtvast, beschadigt niet snel en zal, door de bewerking en het feit dat het uit meerdere lagen bestaat, veel minder krimpen en uitzetten dan een echt houten vloer. En dat terwijl laminaat qua uiterlijk niets onder doet voor een houten vloer. Laminaat is goed te verwerken op een ondervloer met vloerverwarming en/of vloerkoeling, je kunt er eindeloos op heen en weren in je bureaustoel en je kinderen kunnen naar hartelust op de vloer spelen. 

Ook het onderhoud is een eitje

Laminaat is zo'n beetje de gemakkelijkste vloer die je je kunt bedenken als het gaat om onderhoud. Je kunt de vloer met een zachte bezem al weer mooi krijgen. Of je haalt er de stofzuiger overheen en dweilt dan even. Dit hoef je, bij normaal gebruik, echt niet wekelijks de doen. De vloer zal namelijk geen stof en vuil absorberen. Denk er wel om dat je het best kunt dweilen met koud water. Dat voelt misschien minder prettig aan je handen, maar de vloer is, met koud water een stuk sneller én streeploos droog.

About

No Comments

Leave a Comment