23
aug

Gentle seizoen 2016-17

Beste Gentlies
 

De structuur van het Gentle seizoen ’16-’17 zal er als volgt uit zien:
 
We proberen nog steeds om binnen Gentle niet alleen competitie maar ook het sociale belangrijk te houden. Enerzijds maken we een brede competitieve kant, anderzijds een grote sociale kant.
 
Competitieve kant
De competitieve kant bestaat uit: Gentle Open en Gentle Ladies.
(In de toekomst wilt de sportcel ook inzetten op een competitieve Gentle Coed-ploeg)
 
Gentle Open

20
jul

Nieuwe penningmeesters gezocht

Gentle zoekt een (of twee) nieuwe PENNINGMEESTER(s) (M/V)

Na de verhuis van Jon naar Tienen en de opstart van Rosalien’s eigen eethuis is Gentle op zoek naar één of twee nieuwe penningmeesters.

Waarom zou je dat doen?

  • Deelname aan het bestuur van jouw vereniging – mogelijkheid om samen met andere nieuwe bestuursleden de toekomst van Gentle en Ultimate in België uit te werken
  • Maandelijkse vergoeding
  • Geen inschrijvingsgeld
  • Interessante managementervaring opdoen
  • Een zeer nuttige aanvulling van de CV

Wat voor profielen zoeken we? 

  • Geëngageerde gentlies met een gezonde zin voor bestuur
  • Betrouwbare jongelingen met een knappe kop

Wat houdt dat precies in? 

9
mei

BUOC I 2016

Tijdens het weekend van 23 en 24 april 2016 was het weer zover... BUOC vond plaats in de Blaarmeersen Gent. Deze editie zal ongetwijfeld in onze geheugens gebeiteld staan als "alle seizoenen tijdens 1 match". Ondanks dat alle teams geteisterd werden door de weerselementen zijn er toch knappe prestaties neergezet. En oh wat een pareltjes van foto's! Dank aan Thomas Van Roy en Naomi De Baets!

27
apr

Gentle Ladies kampioen 2015!

Afgelopen weekend streden 35 ploegen voor België’s mooiste eer, Belgisch kampioen Frisbee. Freezzzbeezzz won na een spannende finale tegen Gentle Open A.

De finale van BUWOC werd gestreden tussen JetSet LUV en Gentle Ladies waarbij Gentle als sterkste uit de strijd kwam.

Sport40 was aanwezig op zondag en zendt binnenkort hun verslag uit en ook foto’s komen binnenkort. Intussentijd zijn we simpelweg fier om een Gentlie te zijn!

 

31
mrt

BUOC I - 21-22/03/15

Gentle Masters vs Freespect 

Het eerste BUOC weekend verwelkomde meer dan 500 spelers die meer dan 100 matchen speelden. Het initieel grijze weekend kende een mooie zonnige afloop, ideaal om de televisie te halen met een reportage op Sport40

Gentle nam met 7 teams deel aan het eerste weekend van BUOC: Open A (won 5 op 7), Open B (strijdvaardig maar geen zege binnengehaald), Masters (halen 4 van de 7 binnen), Supremes (3 gewonnen, 3 verloren), Mixed (2 matchen van de 6 gewonnen), Fusees (dapper gestreden maar geen winst behaald) en Torpedo's (5 op 6 gewonnen).

 Enkele plaatjes van het weekend zijn hier te vinden, dank aan Jelle Carron, Belgian Ultimate, Naomi De Baets en Stef De Jonghe! 

15
feb

Steun de jeugd met het Ultimate stickerboek!

Ultimate Frisbee stickerboekJe kent ongetwijfeld de stickeralbums van Panini. Nu is er ook een stickeralbum met Belgische frisbee-ploegen en -spelers. Ook onze Gentle Ladies, Open A en Open B staan erin vermeld!

De winst gaat integraal naar steun voor de jeugdploegen die dit jaar België vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap (het EYUC).

De prijzen zijn als volgt:

  • Starter-pack (1 album,10 stickerzakjes, 1 verrassing): € 15
  • Stickerzakje: € 1,20
  • Album: €6

Interesse? Vul dan onderstaande formulier in vóór 1 maart. Je zal  bovendien op alle grote Belgische toernooien meer stickers kunnen kopen.

Update: het is niet meer mogelijk om een stickerboek te bestellen via het formulier. Toch nog interesse? Kom langs op één van de grotere Belgische toernooien (BUOC, Tom's Tourney, G-Spot,...) en er zal ongetwijfeld een mogelijkheid zijn om er te kopen.

6
dec

Het eerste weekend van de BUIC is afgelopen

De VLUFF (Vlaamse Ultimate Frisbee Federatie) heeft haar nieuwsbrief van december uitgegeven. Daarin lezen we o.a. dat de Slijpschijven toch terug begonnen zijn, wat ons blij stemt! Naast een hoop andere interessante dingen staat er ook een link naar de resultaten van het eerste weekend van de BUIC. Gentle is vertegenwoordigd met 6 ploegen en doet het goed. Go Gentle!

7
nov

Début de Saison 2014-15

Op zaterdag 25 oktober heeft Gentle het nieuwe frisbeeseizoen feestelijk ingewijd.

Na een vurig spike ball-viking kubb-petanque toernooi werden de visies voor het toekomstige frisbeejaar besproken tijdens de algemene vergadering. De start van het frisbeejaar werd afgesloten met een BBQ en een feestje bij de Marcel.

Nogmaals een dikke merci aan de organisatoren en een terugblik op de dag zelf dankzij Bommie (Get Horizontal) en Annelies Lenain.

Gentle, yeah!

30
okt

Gentle Ultimate op je smartphone of tablet

Een kleine tip voor de eigenaars van een smartphone of tablet: je kan deze site op je home/start screen zetten. Hieronder zie je het resultaat. Als je Windows of Windows Phone hebt, is er bovendien een Live Tile die je de laatste updates geeft zonder dat je de site moet openen.

Klik op één van onderstaande links om een voorbeeld te zien.

Pagina's